Om Sommaros.se

Sommaros.se är en samlingssida med information, nyheter och rapporter om de olympiska sommarspelen.

Vi har bevakat samtliga sommarspel sedan 2012 då vi startade upp sidan. Samma år arrangerades det oförglömliga London-OS där det blev flera fina svenska framgångar att rapportera om och glädjas åt. Vi minns London-OS 2012 med glädje och bevakningen gav mersmak. Därför har vi också fortsatt att följa och rapportera om varje sommarspel sedan dess.

Vision och målsättning

Tanken med sommaros.se är att du ska kunna hitta information om både pågående och kommande sommarspel. Du ska kunna komma hit och få reda på tv-tider, var du kan se tävlingarna, hur tävlingsprogrammet ser ut och vilka som ingår i den svenska truppen. Hos oss ska du också hitta fakta om värdnationen och arenorna. Du ska givetvis även kunna läsa om de olika OS-grenarna och se aktuella resultat gren för gren. Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att du helt enkelt ska hitta allt du behöver för att kunna följa sommar-os här hos oss.

Följ oss på Facebook och Twitter

Vi finns också på sociala medier. Där publicerar vi inlägg med info som kan vara av intresse för de svenska OS-tittarna. Det kan till exempel handla om att påminna om viktiga tävlingar, dagens höjdpunkter eller rapporter om tävlingsresultat. Låter det intressant? Följ oss gärna på Facebook och Twitter så får du del av informationen. Om du vill får du gärna lämna kommentarer, det är alltid kul att dela framgångar, läsa analyser och få intressant kunskap från våra insatta läsare.

Kontakta oss

Vill du nå oss så kan du kontakta oss på sociala medier eller via vårt kontaktformulär som du hittar här på sidan. Du kan också läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.